Lagtävling & sista anmälningsdag

På torsdag 21 maj är det sista anmälningsdag till St Hans Extreme till ordinarie pris via hemsidan.

Lagtävling
Förutom den individuella tävlingen i St Hans Extreme, så har vi också en lagtävling. Den består av att vi räknar ihop snabbaste tiden på 4-8 löpare som tillsammans sprungit 40 km och angett samma förening/arbetsplats/skola/kompislag vid anmälan. Det snabbaste laget får ett lagpris.

Läs mer om lagtävlingen här

Laglista
Idag lanserar vi en ny lista över anmälda lag. Där går det t.ex. att utläsa att i skrivande stund finns det 7 kompletta lag, dvs med minst 40 km total sträcka. Det gör det också enklare för alla som är med i lagtävlingen att se om alla har anmält sig eller vem som saknas. Här kan det vara bra att känna till att listorna på hemsidan skapas automatiskt, och har någon stavat lagnamnet fel/olika så kommer personen inte upp i laget.

Till laglistan