Snart är det dags!

När anmälan stängde den 21 maj hade 325 personer anmält sig. Startlistan med startnummer och sportidentnummer kommer att publiceras i början av nästa vecka. Tills vidare finner du personer och lagnamn under fliken ”Visa anmälda”. Förutom dessa finns laget Addsensus med hela 43 löpare anmälda på HEL och DEL!!

Nu är det formtoppning som gäller! Satsa på kvalitet snarare än kvantitet sista veckan och ta det lugnt dagen före loppet så gör det som susen i backarna den 28 maj!

Nummerlappar kommer att finnas till avhämtning hos Huselius Skidsport i mitten av veckan och på tävlingsdagen på tävlingsplatsen. Om du hämtar nummerlappen hos Huselius Skidsport den 26 eller 27 maj kl 11-19 får du samtidigt 20 % rabatt på alla trailrunprodukter såsom skor, kläder, ryggsäckar m.m. Tävlingsdagen den 28 maj kan du som föranmäld hämta din nummerlapp på tävlingsplatsen på St Hans backar mellan kl 17.00 och 18.00 för startande i Light-klasserna, och mellan 17.00 och 18.30 för startande i Extreme-klasserna.

Efteranmälan kan endast göras på tävlingsplatsen den 28 maj kl 17.00-18.00 och endast mot kontantbetalning. Se info-sidan.