Reflexerna är på plats

En god nyhet för alla som tränar på backarna efter att mörkret har fallit: Nu är hela rundan för S:t Hans Extreme uppmärkt med reflexer så att det skall vara lätt att hitta med pannlampa. Vi har satt reflexerna ganska tätt för att skapa en mysig känsla för dig som tränar under vintern. Det finns förstås passager utan buskar där man måste vara lite extra uppmärksam för att hitta till nästa reflex.På sådana ställen har vi försökt märka lite extra tätt på nästa buskar, men det skadar ju inte att studera kartan över bansträckningen. Vi hoppas reflexerna får sitta kvar, men om du upplever att de saknas å någon sträcka, hör av dig på she[at]lundsok.se så kompletterar vi med nya reflexer.

Vi kommer också någon kväll runt årsskiftet (Dec-Feb) arrangera S:t Hans Extreme Winter Edition – ett betydligt enklare arrangemang än tävlingen den 28 maj – för att skapa en trevlig träff med träning för alla som upptäckt fördelen med pannlampa. Mer om detta och vilket datum som gäller kommer senare.