Lagtävling

S:t Hans Extreme är ett kul och annorlunda lopp i Lund och vi har ett brett utbud av distanser. Allt från 2,5 km via 5 km, 10 km och upp till ultra på 6 timmar. Vi har också två lagtävlingar där alla som angett samma lagnamn tävlar tillsammans. Laget tävlar både i snabbast tid på 40 km samt längsta löpt sträcka så kan alla vara med och bidra till laget. Vi har ingen begränsning i antal personer i ett lag. De snabbaste tiderna väljs automatiskt ut från de i laget som slutför sina lopp. Summan av löpt sträcka läggs ihop för tävlingen om längsta sträcka-

Vi vill tipsa dig som dragit ihop personer till att springa i ett lag att kika i fliken ”Visa anmälda”. Längst ner grupperas anmälda efter de lagnamn som ni skrivit in. Då kan du lätt se om någon av de anmälda i ditt lag skrivit lagnamnet annorlunda och därför inte hamnat i laget ännu.

Skulle du då se att det är någon anmälan vars lagnamn behöver justeras så kontakta she@lundsok.se och meddela ändringar gärna innan vi stänger anmälan på hemsidan (31 maj) så justerar vi det. Det kan dröja lite beroende på när du kontaktar oss, men vi bekräftar när ändringen har gjorts.