Aktivitus sponsrar S:t Hans Extreme med priser!

Vi i Lunds OK är glada för att Aktivitus vill sponsra S:t Hans Extreme.

Aktivitus coachar främst motionärer som vill nå sin fulla potential utan att bli skadade. För att på bästa sätt kunna hjälpa varje person börjar ingår laktat- och VO2max-test som grund för träningsplaneringen. Aktivitus har flera olika coachupplägg. Det finns även coachingprogram för hälsa eller för att komma i bättre form, se mer på aktivitus.se.

Kristina i Lunds OK som har varit kund hos Aktivitus sedan 2021 säger så här: jag tog hjälp av Aktivitus när jag var på väg tillbaka från en överbelastning och insåg att min träning inte var hållbar. Jag tycker det har varit jättebra med testerna, att få mina individuella pulszoner och anpassad träning. Det har gjort att jag kan träna mer utan att bli skadad. Träningsprogrammet är varierat och jag stämmer av det regelbundet med min coach. Vi tränar också tillsammans med jämna mellanrum vilket är superkul.

Aktivitus finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Stockholm och Falun