Uppdaterad hemsida och flyers

Vi har uppdaterat vår hemsida med aktuell praktisk information inför St Hans Extreme 2015. Så gå gärna in på info-sidan om du undrar över något. När det gäller bansträckning så får vi återkomma med en uppdaterad karta. Vi har ambitionen att ligga så nära den klassiska bansträckningen som möjligt.

Anmälan
Anmälan till tävlingen har öppnat och för dig som varit med tidigare år så kommer du märka att vi byggt om anmälningssidan. Nytt för i år är att betalningen sker direkt via Payson där du kan välja mellan direktbetalning via bank och kortbetalning. Uppdelningen av individuell och gruppanmälan är borta då vi nu har en smidigare lösning där fler löpare kan adderas genom att klicka på lägg till löpare i översikten innan du fortsätter till betalning. Skulle det vara några problem vi inte upptäckt vid tester, så hör av dig.

Vill du berätta om St Hans Extreme?
Vi finns på facebook och du får gärna gilla oss där eller dela vår sida till dina vänner. Vi har också ett flygblad som du kan skriva ut och ge en kompis.