S:t Hans Extreme i media

Flera medier har uppmärksammat S:t Hans Extreme 2020 på olika sätt. Här följer länkar till de artiklar/inslag vi känner till. Har vi missat någon artikel, tipsa oss gärna. Du kan nå oss på she@lundsok.se eller skicka DM till vår facebook-sida.

Skånska Dagbladet – Stadens tuffaste lopp har börjat (2020-08-27)
Intervju med flera löpare och tävlingsledaren som öppnade loppet med att springa själv.

P4 Malmöhus – Radiointervju med tävlingsledare Sara Snogerup Linse (2020-08-27)
I slutet på intervjun uppmanar reportern till att besöka loppet som publik något vi behöver I slutet föreslår reportern att komma dit och kolla som publik. Det är något vi tyvärr behöver avråda från då ordningslagen och max 50 personer gäller för arrangemanget och finns inskrivet i det polistillstånd vi har. Vi kan inte hindra från att någon tar en promenad samtidigt passar på att spana in loppet, men vi kan tyvärr inte uppmana till att gå dit som publik i rådande läge.

Skånska dagbladet – Löplopp för entusiaster äger rum trots pandemin (2020-08-25)

Sydsvenskan – Sankt Hans Extreme blir av – med corona-anpassning (2020-07-28)