S:t Hans Extreme 27-29:e augusti

Vi har nu fått sanktion från Skånes Friidrottsförbund att genomföra loppet torsdagen den 27/8 t om lördag den 29/8, 2020. Vi sprider ut loppet på tre dagar, med startgrupper så att max 42 personer befinner sig samtidigt längs den snitslade banan. Vi eliminerar även alla former av service som skulle kunna leda till kontakt mellan löpare eller mellan löpare och funktionärer och årets tävling blir därför kontaktfri och lite annorlunda än tidigare år. Men banan och backarna är de samma och vi hoppas att många kommer uppskatta möjligheten att äntligen få springa ett lopp även om det blir lite mer do-it-yourself än vanligt.

Vi kommer att öppna anmälan i god tid innan loppet. På infosidan hittar du aktuella starttider samt datum för anmälan m.m. Vi erbjuder många olika startgrupper att välja på när man anmäler sig, med plats för max 42 personer per grupp. Ultra-klasserna startar lördag den 29/8 mellan 7:00 och 7:30, medan övriga klasser får välja mellan tider utspridda över den 27/8 o 28/8 samt på eftermiddagen den 29/8.

Lev klokt och njut av förmånen att kunna träna ute och i utmanande backar!!

med vänlig hälsning,
tävlingsledaren