Välkommen!

Välkommen till S:t Hans backar och S:t Hans Extreme idag. Samling är mitt på området där det står TC på kartan.

Efteranmälan
Är du inte redan anmäld kan du efteranmäla dig idag kl 17.00-18.00 på tävlingsplatsen. Efteranmälan kan endast göras mot kontant betalning i jämna pengar, eller swish, i samband med anmälan. Efteranmälan innebär höjd avgift, 250:- för vuxna och 150:- för ungdomar/juniorer/studenter med 30:- rabatt för egen sportidentbricka. Det går att efteranmäla sig till Ultra-klasserna kl 13:30-14:00 på tävlingsdagen på tävlingsplatsen.

Starttider

14:00 Herrar Extreme Ultra och Damer Extreme Ultra (6 h)
18.30 Herrar Extreme Light och Damer Extreme Light (5 km)
19:00 Herrar Extreme och Damer Extreme (10 km)

Nummerlapp och sportident
Alla som springer ska hämta ut sin nummerlapp och sportident-bricka för tidtagning om du inte talat om vid anmälan att du använder din egen sportident-bricka. Har du redan hämtat ut ditt kuvert på Löplabbet så ska du givetvis inte hämta ut det igen på tävlingsplatsen.

13.30 – 13.55 Utlämning av nummerlapp och sportident för Ultra-klasser
17.00 – 18.00 Utlämning av nummerlapp och sportident för löpare i Extreme 10 km och Extreme Light 5 km

Det är viktigt sen att du lämnar tillbaka hyrd sportident-bricka efter avläsning vid målgång. Detta gäller även om du brutit att du ansvarar för att brickan kommer till målet, läses av och återlämnas.

Fler frågor?
På vår info-sida finns svaret på många frågor. Vi finns också på Facebook.