Anmälan i sista minuten?

Sista ordinarie anmälan är i morgon den 16 maj kl 24:00. Betalning ska då vara Lunds OK tillhanda den 17 maj.

Ingen bekräftelse?
Vi har fått in ett par rapporter från personer som inte fått något bekräftelsemail. Gemensamt för dessa verkar vara att de använder gmail. Troligen har då bekräftelsen som är ett automatiskt epost fastnat i spamfiltret. Det ni kan göra är att kolla i spam-korgen i er epost och se om epostmeddelandet hamnat där. Klicka gärna i att mailet inte är spam så kanske gmail lär sig.

Om du inte hittar epostmeddelandet med bekräftelsen och redan har tryckt bort den bekräftelse som visas i din webbläsare så kan du betala ändå. Skriv ditt för och efternamn med samma stavning som i anmälan. Heter du något vanligt, ta med din epost-adress också (samma som i anmälan).

Det underlättar för oss om du först kollar spamkorgen men hittar du inte betalkoden kan vi godkänna betalningen manuellt också så länge vi kan koppla ihop din betalning mot din anmälan.

Anmälan av en grupp?
Såväl lag som grupper som springer individuellt kan anmälas via formuläret för gruppanmälan/laganmälan. Ni får då en betalkod som gäller hela gruppen. Den enda begränsningen är att alla personer i anmälan antingen springer individuellt (lämna fältet för lagnamn tomt) eller i samma lag (som fylls i fältet för lagnamn).

Till formuläret för gruppanmälan