Träna inför loppet!

Tillsammans med Löplabbet anordnar Lunds OK ett back/intervallpass torsdagen den 3/5 kl. 18.00 – 19.30.

Vi träffas i Löplabbets butik 18.15 och kör uppvärmning till St Hans backar (ca 15-20 min). Vill man går det lika bra att mötas upp vid backarna. Vi räknar med att hålla på i ca 1 h. Det går naturligtvis att avvika när man vill. Förutom intervaller i backarna kommer vi även att springa banan inför St Hans extreme (2.5 km) som går av stapeln den 22/5. För er som vill kör vi gemensam nedvarvning till butiken där vi bjuder på vatten och någon liten energipåfyllning efteråt.

Alla är välkomna!

Anmälan sker via Löplabbet på lund@loplabbet.se, det går bra att bara dyka upp men vi kommer dela ut kartor till er som föranmält sig.

VÄLKOMNA ÖNSKAR LÖPLABBET LUND OCH LUNDS OK