S:t Hans Extreme

Anmälan till S:t Hans Extreme

Anmälan

Här kan du anmäla en eller flera personer. Du anger en löpare i taget som hamnar i en kundvagn och när du är klar går du vidare till kontaktuppgifter samt betalning. Betalningen görs genom Payson med kort eller direktbetalning via bank.

Villkor

Genom att anmäla dig samtycker du till att de personuppgifter du lämnar kommer att lagras och behandlas av tävlingsledningen för genomförande av tävlingen samt utskick inför nästa års tävling. Ditt för- och efternamn samt lagnamn/förening kommer att visas i listan över anmälda löpare och lag på hemsidan samt i resultatlistan. Födelseår kan komma att inkluderas i resultatlistor. Resultatlistor sparas på obestämd tid och finns publikt tillgängliga på hemsidan. Kontaktuppgifter sparas i upp till ett år efter avslutad tävling med syfte att kunna skicka ut inbjudan till nästa års SHE-tävling, samt annan kommunikation som direkt rör S:t Hans Extreme. Med undantag för de uppgifter som förs över till Payson som sparas längre hos dem även efter att vi raderar uppgifterna. Vilka uppgifter som överförs beskrivs nedan.

Resultatlistor kan komma att delas med externa parter såsom t.ex. Svenska Friidrotsförbundet och DUV (ultra)

I samband med betalning överförs ett fåtal uppgifter till Payson så att betalningen kan genomföras. Det inkluderar anmälarens namn och mejladress men i övrigt bara anonyma artiklar såsom antal löpare, vuxen/ungdom/student och belopp. Payson sparar data längre tid än 1 år. Se deras avtal och integritetspolicy om du vill veta mer.

Formuläret för anmälan använder kakor och fungerar inte om du inaktiverar det. Genom att anmäla dig samtycker du till att vi använder kakor för att hantera webbshoppens funktion.

Kortbetalning & internetbetalning hos Payson